Askim Entreprenør AS

Fra nyhetsarkivet

Sponsorutdeling – høsten 2018

Da var tiden inne for en ny utdeling av sponsormidler! Juryen bestod denne gangen av Thor-Ole Riiser, daglig leder for Askim Entreprenør AS, Petter Schou, ordfører i Spydeberg Kommune, og Monica H A Snopestad, markedskonsulent for AE Gruppen AS.

Denne gangen var det rundt 30 søkere, og søknadene kom fra både Moss, Hobøl, Mysen, Askim og Spydeberg.
Det er virkelig mye engasjement å se blant lag og foreninger i lokalsamfunnene, og mye god innsats legges for dagen blant de alle!

Kveldens sponsorutdeling ble holdt i Sløyden restaurant på Østbuen 2 i Spydeberg. Myrerskog Lunsj & Catering AS hadde laget blant annet quesadillas, pizza, pølser på spyd, grillede kyllingvinger og masse kanelboller. Den gode maten er virkelig prikken over i’en på en kveld som dette. 🙂

Sponsorutdelingene våre skjer som regel i Sløydens lokaler. Her er det hyggelige lokaler og alltid velsmakende mat.

 

Sponsormidlene ble denne gangen fordelt på seks forskjellige lag og foreninger.

Team Trimmen

Fra venstre: Elise Fosby Jaavall, Pia Sletner Ulfsby, Marlén Torp Lilleng og Anne Lena Mjøen

Team Trimmen startet ut med 7 jenter som ønsket å komme i form etter barsel. Med årenes løp har det virkelig ballet på seg og flere sluttet seg til. Nå har Team Trimmen rundt 250 medlemmer som trener hver uke. Treningen finner sted i et 200kvm stort lokale som de leier på Jørgentvedt Gård mellom Mysen og Trøgstad.
Team Trimmen søkte om midler til ventilasjon eller kettlebells. Askim Entreprenør overrakte en sjekk på kr 5000,-.

Vi syns dere gjør en kjempeinnsats og ønsker dere masse lykke til videre!

Hobøl IL

Fra venstre: Patricija Dambrauskaite, Eirin Landem, Elise Saxebøl, Precious Jaluag, Anja Saxebøl.

Hvert år kjører medlemmer fra Hobøl IL opp skiløyper, til glede for mange i nærområdet. Men nå har snøscooteren talt sine siste dager. Derfor søkte laget om sponsormidler til en ny. Askim Entreprenør bidro med kr 5000,- og ønsker idrettslaget masse lykke til videre. Dere gjør en flott innsats for lokalsamfunnet! Gratulerer!

Nattkaféen i Spydeberg

Fra venstre: Jonathan Løvgren, Ole Markus Kvilesjø, Erling Egeland, Erik Egeland.

Nattkaféen er et hyggelig samlingssted for ungdommen i Spydeberg. Her samles ungdommer fra 8.klasse og oppover nesten hver fredag for sosialt samhold, brettspill og leker.
Nattkaféen har egen kiosk der det selges pizza, brus og godteri. Det ble søkt om sponsormidler til en slushmaskin, og det syntes vi var kult..:) Vi håper at bidraget vårt på kr 5000,- kan hjelpe Ungdomssenteret til å nå målet sitt og ønsker de masse lykke til videre med den gode innsatsen de gjør. 🙂

Mysen Svømmeklubb

Fra venstre bak: Maren Vedahl-Bøhn, Ivan Johansen, Tobias Olsen, Marianne Eklund (trener), Benjamin Mosling, Oscar Hjort og Nora Vedahl-Bøhn. Foran fra venstre: Sunniva Siversen og Madelen Forberg

Mysen Svømmeklubb rekrutterer svømmere fra mange steder i Indre Østfold, og er den eneste svømmeklubben i området som for tiden har en aktiv konkurransegruppe. Vi overrakte svømmeklubben en sjekk på kr 5000,- og håper at det rekker til noen startavgifter eller svømmeutstyr. 🙂 Masse lykke til i kommende konkurranser!

Hobøl Skolekorps

Fra venstre: Dagne Ekeli Grimsby, Trym Grøttjord-Forberg Guri Øiseth, Solveig Ekeli Grimsby, Bernhard Kopperud-Eriksen, Agate Øiseth Bongard (foran bak sjekken), Simen Saxebøl, Brigita Kacerauskaite.

Hobøl Skolekorps rekrutterer stadig nye og yngre musikanter, og trengte i denne omgang sponsormidler til noen mindre og lettere blåseinstrumenter, slik at de yngste får bedre muligheter til å lære seg å spille. Vi overrakte en sjekk på kr 10 000,- og ønsker musikantene lykke til videre. 🙂

 

Spydeberg Motorklubb

Fra venstre: Bjørn Johannesssen, Sander Dillevik Johannessen, Julie Kristoffersen, Maren Emilie Sandtorp, Celine Paulsen Borgås, Rita Kristoffersen, Markus Kristoffersen.

Spydeberg Motorklubb kjører bilcross med ungdom fra 14 til 18år, holder faste “mekke-kvelder” og har egne temakvelder om f eks kjøreteknikk og sikkerhet. Motorklubben søkte om midler til å dekke klargjøring av biler, drivstoff, lisenser og treningsavgifter for å klare å gjennomføre kommende treninger med vinterkjøring. Spydeberg er selve Rallybygda, er det ikke? Så denne gjengen ble veldig glade for å motta kr 20 000,- i sponsormidler! Vi ønsker dere masse lykke til videre, og kjør pent! 🙂

 

Ny runde med sponsorutdeling over nyåret!

Askim Entreprenør deler ut kr 100 000,- i sponsormidler fordelt på to utdelinger i året. Alle frivillige lag, foreninger, foreldregrupper, skoleklasser og organisasjoner er velkommen til å søke om sponsormidler av oss. Søknadsfristen for neste runde er 20.mars. Her finner du mere informasjon om hvordan du søker.