Askim Entreprenør AS

Om oss

 

Askim Entreprenør er en ledende totalentreprenør i Indre Østfold med om lag 96 prosjektorienterte egne ansatte. Bedriften har base i Spydeberg og oppdrag langs aksen Oslo-Follo-Østfold. Askim Entreprenør har solid omsetning, vi er lønnsomme og vi leverer hvert år rundt 20 vellykkede prosjekter.

HMS og miljø

Vi tar HMS på alvor – hver dag. Askim entreprenør hadde en H-verdi på 0 i 2017. I tillegg er vi opptatt av at alle ansatte skal glede seg til å gå på jobb. Et godt arbeidsmiljø er viktig for at vi skal levere prosjekter som våre oppdragsgivere er fornøyd med.

Vi tar vare på det ytre miljøet. Ved å jobbe godt og strukturert på hver enkelt anlegg skaper vi minst mulig avfall. Det avfallet som blir skapt, sørger vi for å gjenbruke på best mulig måte.

Svanemerket

Vi har tatt fokuset på miljø litt videre, og er nå også lisensiert med nordisk miljømerkingslisens nr 2089 0080.

 

Kvalitet

Vi leverer med kvalitet. Derfor er vi alltid opptatt av å holde orden i eget hus. Selv om vi er en mellomstor entreprenør, vil vi at kundene våre skal stille de samme kvalitetskravene til oss som til enhver riksentreprenør. Derfor er vi sertifisert etter ISO-9001 og ISO-14001.

Sentral godkjenning
Sentral godkjenning