Askim Entreprenør AS

Fra nyhetsarkivet

Utdeling av sponsormidler, våren 2018

Hvert år deler Askim Entreprenør AS ut hele 100 000 kroner i sponsormidler. Dette går til frivillige lag, foreninger, foreldregrupper, skoleklasser og organisasjoner som alle gjør en formidabel innsats for lokalsamfunnene.

Beløpet deles på to utdelinger, -en om våren og en om høsten. De 50 000 kronene som deles ut, fordeles på flere sponsorater etter å ha blitt utvalgt av vår jury. I år, som tidligere, bestod juryen av Petter Schou, ordfører i Spydeberg kommune, Thor-Ole Riiser, administrerende direktør i Askim Entreprenør AS, og Kari-Lise Ruud, prosjektkoordinator i Askim Entreprenør AS.

Utdelingen foregikk i lokalene til restaurant Sløyden på Myrerskog i Spydeberg. Der ble det servert pizzasnurrer, pølser, kyllingklubber og nachochips, men mest av alt var nok kanelsnurrene mest populære. 🙂

Thor-Ole Riiser og ordfører Petter Schou innledet med en kort introduksjon mens store og små spiste, og etterhvert satte selve utdelingen i gang.

 

Følgende mottok sponsormidler i år 

Østfoldmuseene, avd Folkenborg

Østfoldmuseene ble i kveld representert av Aurora Olea Søbye.

-Vi er så heldig at vi har fått tilskudd til vårt kurs for barn og unge “Tøft med laft”. Der skal vi lære barn og unge om lafteteknikk i forbindelse med Kulturarvåret 2018, når vi da ønsker å videreføre ekte norsk håndverk, forteller Aurora Olea Søbye.

Folkenborg Museum, som er en del av Østfoldmuseene, mottok kr 5000,-.  Vi gratulerer så mye og ønsker lykke til med kurs!

 

Trøgstad RG

Fra venstre bak: Jenny Marlene Hansen Høyer (trener), Delhia Charan Heggen, Aurora Slorafoss Degernes, Maria-Therese Høyer (leder). Fra venstre foran: Vanessa Holm, Emilie Powell Hellerud, Victoria Wilhelmsen Revhaug, Silje Skaug.

Trøgstad RG er en klubb i Indre Østfold som driver med rytmisk gymnastikk og er underlagt Østfold Turnforening. De driver med baller, kjegler, køller og vimpler, ringer og tau, -alt til musikk. Klubben rekrutterer mange små, og utstyr koster mye.

-Vi takker veldig for sjekken vi har fått!  Pengene går til en skikkelig bra cd-spiller, tøyekasser og tøyeputer, sånn at de minste kan utvikle seg og bli like gode som de store, forteller Maria-Therese Høyer, leder for Trøgstad RG.

Trøgstad RG mottok 5000 kr. Gratulerer så mye, både store og små!

 

Askim Basketball

Fra venstre: Jørn Marius Hansen (trener og leder) med sønnen Simen Hansen, Jeromy Hammer (coach), Georg Holli, Domantas Daugela, Idar Holli Melleby, Ole Huseby Riiser.

-Disse pengene vil komme veldig godt med i forhold til at fra i vår av, så krever Norges ballforbund at vi skal ha en 24-sekundersklokke, forteller Jørn Marius Hansen, leder og trener for Askim Basketball.

En 24-sekundersklokke er dyrere enn det høres ut som. Derfor vet vi at sponsormidlene vil komme godt med nå som laget skal fortsette å stige i divisjonene.

Masse lykke til videre, og gratulerer med 5000 kr!

 

Askim pike- og guttekorps

Fra venstre: Levy Amalie Andreassen, Magnus S. Holene, Therese Oscarsen, Amin Lindbeck, Monica S. Holene (nestleder), Kristoffer Braadlie, Marianne Espedal Belsvik, Geir Braadlie (styremedlem).

Askim pike- og guttekorps er Askims eneste korps. De har gjerne stand i gågaten i Askim rundt juletider og 17.mai, der de får inn litt inntekter til drift av korpset.

-Vi trenger rett og slett et telt, som vi da har søkt om penger til, forteller styremedlem Geir Braadlie. Med dette teltet er de beskyttet for vind og vær, og de kan ha lykkehjul, selge pølser og popcorn osv.

Vi gratulerer så mye med 5000 kr, og ser frem til at dere lager musikk og stemning i gatene 17.mai!

 

Tomter Rideklubb

Fra venstre: Anne Line Wold, Linda Kjeldaas (nestleder), Amalie Måleng, Inger Sofie Kjeldsaas, Ailin Ytternes (styremedlem), Christina Løken (leder), Oline Wold Wisløff, Silje Maria C. Røkholt.

-Vi driver med feltritt, og det består av tre deler; dressur, sprang og terreng. Vi ønsker da å bruke midlene til terrengdelen hvor vi vil utvide ridestien og bygge mer på hinderne, forteller Ailin Ytternes, styremedlem i Tomter Rideklubb.

Rideklubben mottok 15 000kr, -gratulerer så mye!

 

Indre Østfold Fotballklubb

Fra venstre: Geir-Håkon Orderud, Anette Ruud (nestleder og spiller), Malin Malmberg, Malin Orderud, Andreas Grønlien (leder).

Indre Østfold Fotballklubb omfatter hele regionen Indre Østold. De har samlet jenter, eldre ungdom, som ikke har hatt noe tilbud lokalt i sine egne klubber.

-Her er det plass til de som spiller fotball fordi det er moro og har lyst til å trene, og det er også plass til de som har lyst til å bli veldig gode. Vi har et seniorlag som spiller i 3.divisjon Østfold og i år har vi også fått inn masse jenter fra korsegård og Askim, som har blitt med under vår paraply, forteller Andreas Grønlien, leder av fotballklubben.

Indre Østfold Fotballklubb mottok 15 000kr fra sponsorfondet. Gratulerer så mye, og lykke til videre!

 

Søk om sponsormidler du også!

Kanskje det er noe din klubb eller forening trenger støtte til?

Her kan du lese om vårt sponsorfond og når neste søknadsfrist er. 

Vi legger også ut informasjon på Facebook når det nærmer seg søknadsfrist for neste utdeling av sponsormidler. Følg oss gjerne!