Askim Entreprenør AS

Jobb hos oss

Hos Askim Entreprenør får du utvikle deg i et miljø med flinke folk og utfordrende oppgaver, enten du er en erfaren ingeniør/sivilingeniør, dyktig fagarbeider, prosjektleder med overblikk eller lærling.

Vil du jobbe med oss, så send gjerne en åpen søknad.

Ledige stillinger pr dags dato: HMS-inspektør, Prosjektledere og Stikningsledere.

Den største grunnen til vår suksess er bedriftskulturen. Vi har sammen skapt et godt arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og samhandling, kunnskap og kompetanse. Hos oss er alle like viktige.

Vi vil ha de beste hodene og hendene. Enda viktigere er at du gjerne vil bidra til å bygge et godt arbeidsmiljø. Det er bra for deg, bra for bedriften og bra for byggherren.

Vi har alltid plass til gode lærlinger. I AE finner du et godt fagmiljø med erfarne folk som kan sine ting. Vi har i dag følgende fag i våre rekker: anleggsgartner, grunnarbeider, maskinfører, murer, betong og forskaling, tømrer, malere, flislegger, gulvlegger, rørlegger og blikkenslager.

Vi tilbyr også stillinger som er skreddersydd for nyutdannede byggingeniører: assisterende prosjektleder.

Vi er alltid på jakt etter nøkkelpersonell som er nødvendig for å utvikle bedriften videre, både erfarne og nyutdannede – også på master/siving-nivå. AE har mange egne fast ansatte, det er bra for arbeidsmiljøet.

Vi satser tydelig på HMS.